Uploaded image for project: 'Appcelerator - INBOX'
  1. Appcelerator - INBOX
  2. AC-2636

TypeError: argument of type 'NoneType' is not iterable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: None
    • Component/s: Titanium SDK & CLI
    • Labels:
      None
    • Environment:

      OSX 10.8

      Description

      I got this error and the build process exited with code 1.

      The log file is:

      !SESSION 2013-05-29 12:53:24.281 -----------------------------------------------
      eclipse.buildId=3.1.0.201304151600
      java.version=1.6.0_45
      java.vendor=Apple Inc.
      BootLoader constants: OS=macosx, ARCH=x86, WS=cocoa, NL=pt_BR
      Framework arguments: -keyring /Users/Usuario/.eclipse_keyring -showlocation
      Command-line arguments: -os macosx -ws cocoa -arch x86 -keyring /Users/Usuario/.eclipse_keyring -consoleLog -showlocation

      !ENTRY com.appcelerator.titanium.mobile 4 0 2013-05-29 12:56:09.937
      !MESSAGE (Build 3.1.0.201304151600) [ERROR] com.appcelerator.titanium.mobile/debug/dashboard Unknown SDK tizen

      !ENTRY com.appcelerator.titanium.mobile 4 0 2013-05-29 12:56:09.957
      !MESSAGE (Build 3.1.0.201304151600) [ERROR] com.appcelerator.titanium.mobile/debug/dashboard Unknown SDK mobileweb

      !ENTRY com.appcelerator.titanium.mobile 4 0 2013-05-29 16:26:56.464
      !MESSAGE (Build 3.1.0.201304151600) [ERROR] com.appcelerator.titanium.mobile/debug/dashboard Unknown SDK tizen

      !ENTRY com.appcelerator.titanium.mobile 4 0 2013-05-29 16:26:56.486
      !MESSAGE (Build 3.1.0.201304151600) [ERROR] com.appcelerator.titanium.mobile/debug/dashboard Unknown SDK mobileweb

      !ENTRY org.eclipse.osgi 2 1 2013-05-29 16:29:56.582
      !MESSAGE NLS missing message: HttpServerSettingsTab_Title in: com.aptana.js.debug.ui.internal.launchConfigurations.messages

      !ENTRY org.eclipse.osgi 2 1 2013-05-29 16:30:05.340
      !MESSAGE NLS missing message: IOSPackagerLaunchConfigurationDelegate_copy_app_error in: com.appcelerator.titanium.mobile.iphone.launching.messages

      !ENTRY org.eclipse.osgi 2 1 2013-05-29 16:30:05.340
      !MESSAGE NLS missing message: IOSPackagerLaunchConfigurationDelegate_copy_ipa_error in: com.appcelerator.titanium.mobile.iphone.launching.messages

      thanks

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                mpmiranda Mauro Parra-Miranda
                Reporter:
                nilmarpublio@gmail.com Nilmar Castro
              • Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Git Integration